Join the HUB family and get 10% discount on your first order

Shop the Break Z

Waarom fietsen als je ook met het OV kan reizen?

The Union Load can handle everything. A shitload of shoes? No problemo. A pair of new sneakers? Make it two! But transporter bikes are as heavy as a sumo wrestler, right? Far from it. The Load’s frame is made of lightweight aluminum. As long as you don’t try to carry an elephant, you’re as flexible as a ballerina in new sneakers.

WIN A UNION LOAD BIKE

This is your chance to ride the city on an exclusive HUB Footwear x Union Load bike! We’ve got one for him and one for her. All you have to do is buy a shitload of shoes ... or you just buy one pair ;-) You automatically have a chance to win one of the Union Load bikes.*

Actie Taxi Kettingreactie

Tandwiel 3

Een tandwiel, tandrad of kamrad is een getand onderdeel van een machine of constructie in de vorm van een wiel of een cilinder dat in combinatie met andere getande onderdelen gebruikt kan worden om beweging over te brengen of van snelheid of richting te veranderen. Een tandwiel brengt ook een koppel over. Een getand wiel dat niet direct, maar – via een ketting – indirect met een ander getand wiel in verbinding staat, wordt een kettingwiel genoemd. Een tandwiel is een van de oudste middelen om beweging over te brengen. Wanneer de tanden van twee tandwielen in elkaar grijpen, zal het draaien van één tandwiel het andere dwingen om ook te draaien. Door twee tandwielen van verschillende diameters in te schakelen, kan een groter koppel worden verkregen bij een lagere omwentelingssnelheid, of omgekeerd.

Spatlap 3

Een spatlap is een voorziening aan een vervoermiddel dat opspattend vuil en water dat door de wielen van de weg is losgemaakt tegenhoudt. Spatlappen bevinden zich bij een auto achter de wielkasten, vaak bij de achterwielen. Deze voorkomen dat vuil het voertuig zelf of een ander voertuig kan beschadigen. Ook voorkomen spatlappen dat tijdens of kort na een regenbui water omhoog spat, waardoor het zicht op de weg wordt belemmerd.
Zadel
bezorgers

POST YOUR ONE MINUTE OF FAME

It takes only a couple of minutes of your life.
Payment and shipping: